Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Τρόποι Αποστολής - Κόστος

Όλα τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα μας θα τίθενται προς αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα (για παραγγελίες έως τις 12:00), αφού τα χρήματα πιστωθούν στον λογαριασμό της εταιρείας.

Τα μη άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα τίθενται προς αποστολή έως και 20 εργάσιμες ημέρες μετά την πίστωση των χρημάτων στον λογαριασμό (θα υπάρχει σχετική ενημέρωση).

Οι βελτιωτικές εξατμίσεις, είναι χειροποίητες και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Συνεπώς, η χρονική διάρκεια της παραγωγής υπολογίζεται εν γένει σε 7-10 εργάσιμες ημέρες, ύστερα από την πληρωμή. Επιπλέον, όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή, θα τίθενται προς αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Όσον αφορά το μεταφορικό κόστος υπολογίζεται αυτόματα κατά την επιλογή του τόπου παράδοσης. Αναλυτικότερα:

  • Η παράδοση των αποστολών για προορισμούς εντός Αττικής κι όλους τους χερσαίους προορισμούς γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.
  • Η παράδοση των αποστολών για όλους τους νησιωτικούς προορισμούς γίνεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. 
  • Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες ανάλογα με τον εκάστοτε προορισμό.

* Ως εργάσιμες μέρες υπολογίζονται οι καθημερινές μέρες της εβδομάδας (πλην του Σαββάτου και της Κυριακής καθώς και των αργιών).

Το κόστος αποστολής κάθε παραγγελίας ορίζεται ως εξής:

Για παραγγελίες έως 10 κιλά το κόστος ανέρχεται στα 10 ευρώ

Για παραγγελίες από 10 έως 15 κιλά το κόστος ανέρχεται στα 15 ευρώ

Για παραγγελίες από 15 έως 20 κιλά το κόστος ανέρχεται στα 20 ευρώ

Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών η χρέωση υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρεία.