Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Επιστροφές - Ακύρωση Παραγγελίας

Ο καταναλωτής είναι υποχρεωμένος να ελέγξει το δέμα οπτικά προτού το παραλάβει. Αν διαπιστώσει κάποια φθορά της συσκευασίας και του προϊόντος, πρέπει να καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας ή να αποστείλει σχετικό email.

Για ζημίες που επηρεάζουν την λειτουργιά του προϊόντος, ο καταναλωτής είναι υποχρεωμένος να μας στείλει φωτογραφίες του προϊόντος μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες, ύστερα από την παραλαβή του προϊόντος.

Εξωτερικές εκδορές δεν λογίζονται ως σημαντική αιτία για αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων.

Εφόσον χρειαστεί αντικατάσταση του προϊόντος, γίνεται άμεσα μόλις παραλάβουμε πίσω το ελαττωματικό προϊόν. Το κόστος επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνει τον καταναλωτή, ενώ η εκ νέου αποστολή του προϊόντος είναι δωρεάν.


Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, λόγω δικής σας υπαιτιότητας κι εφόσον έχετε κάνει αγορά προϊόντος, επιβαρύνεστε το 30% της αξίας του προϊόντος (τα μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται, καθώς καταβάλλονται στα πρακτορεία για την αποστολή του προϊόντος και την επιστροφή του πάλι στις αποθήκες μας).